Rekrytering via rekommendationer

På Jobs by Crowd kan företag publicera sina platsannonser och nå ut till ett stort geografiskt område. Skillnaden mellan Jobs by Crowd och andra bemanningsföretag är att vi på ett effektivt sätt når ut till kompetenta kandidater som inte aktivt söker lediga jobb. 

Genom att företag erbjuder en hittelön som tack till den som tipsar om rätt person kan de räkna med att få mängder av användbara tops på personal som passar perfekt till deras lediga tjänster. 

Rätt kandidat för jobbet

Många företag tycker det är svårt att hitta den perfekta kandidaten för en anställning. Orsaken är ofta att de bästa kandidaterna helt enkelt inte letar jobb och därför inte läser platsannonser. Lösningen är Jobs by Crowd. Registrera er jobbannons här och låt våra besökare, eller findrs som vi kallar dem, komma med tips på personer som är lämpliga kandidater för anställning. 

Väljer ni att anställa en av de rekommenderade kandidaterna betalar ni en hittelön till den findr som kom med tipset. Det är enkelt, bekvämt och underlättar jobbrekryteringen för ditt företag. Lägg ut era lediga tjänster här och låt våra findrs hitta rätt kandidat för jobbet mot en hittelön. 

Gratis medlemskap

Vi erbjuder gratis medlemsskap för arbetsgivare och findrs. Du som arbetsgivare betalar enbart en minimiavgift om en förmedlad kandidat blir anställd hos dig. Kontakta oss för mer information eller läs mer i FAQ.

Är du en findr?

Känner du någon lämplig kandidat till någon av de lediga tjänster som annonseras på Jobs by Crowd?

Här kan du, genom att tipsa om dina kontakter, både hjälpa en vän att hitta drömjobbet och tjäna pengar

Läs mer...

Är du en arbetsgivare?

Är du på jakt efter den perfekta kandidaten att rekrytera? Svårt att hitta rätt person?

Låt våra medlemmar hjälpa dig genom att tipsa om sina kontakter. Den rätta kandidaten finns där ute, vi lovar. 

Läs mer...

Kan vi göra skillnad?

Som en del i vår affärsmodell donerar Jobs by Crowd minst 20% av den årliga vinsten till välgörenhet. Vi utmanar vår medlemmar att göra detsamma.

Vilken hjälporganisation vill du stödja?

Läs mer...

Customers